Home
    Natuur    Portret    Trouw    Overige    Peinemann    Contact


Lucht

Op deze pagina staan luchtfoto's die ik gemaakt heb tijdens rondvluchten boven Nederland.


04-03-2007
Via de link hieronder (klik op de foto) staan foto's die ik heb gemaakt tijdens mijn rondvlucht met Frank Trimbos - www.franktrimbos.nl - van afgelopen 4 maart 2007 in de PH-SVR.

Het weer was die dag niet optimaal, er kwam een storing aan en het was flink bewolkt... Maar ik heb genoten, het was echt een hele ervaring en het was erg gezellig! Daarom een goede reden om het nog eens over te doen met mooi weer ;-) Hieronder ziet u de route van onze trip die we gevlogen hebben:De selectie bestaat uit 78 foto's omdat ik het moeilijk vond om een kleine selectie te maken. Dit komt omdat we veel plaatsen hebben aangedaan... Veel kijk plezier!

<<< Klik op de foto voor alle foto's...
 

05-03-2007
Vanmorgen kwam ik op het werk en heb ik de foto's bekeken... Omdat er gisteren erg veel vocht in de lucht zat, was het zicht niet optimaal en de foto's dus niet echt helder... Dit was een goede reden om het vandaag nog eens over te doen! Na contact te hebben gezocht met de juiste personen ging ik even na 12:00 uur weer de lucht in, dit keer met Hans van Geffen als piloot.
Na getankt te hebben gingen we op weg met de PH-SVN, een aerobatic vliegtuig, die héél wendbaar is.
Het was erg helder weer en heb dus mooie foto's kunnen maken... Alleen ik heb nog nooit last gehad van turbulentie -bumping- maar vandaag moest ik er ook aan geloven... (gelukkig kreeg ik er pas last van na ons belangrijkste doel, het fotograferen van de kranen op de Esso raffinaderij) Vandaag was er zoveel turbulentie omdat er erg veel wind stond en omdat er veel bewolking was... Maar ondanks alles heb ik genoten van de trip, Hans... bedankt!

<<< Klik op de foto voor alle foto's...

 

Foto-Dijkgraaf voor al uw foto's | realisatie Martijn Dijkgraaf