Home
    Natuur    Portret    Trouw    Overige    Peinemann    Contact


Home

Van harte welkom op Foto-Dijkgraaf. Ik nodig u uit om de foto's te bekijken die ik heb genomen van uiteenlopende dingen. Daarom staan ze in verschillende categorieŽn ingedeeld.

Natuurfotografie:
Natuur foto's die voornamelijk gemaakt zijn op Goeree-Overflakkee, maar ook foto's uit het buitenland.

Portretfotografie:
Portretten van mensen die ik mocht vastleggen...

Trouwfotografie:
Trouwfoto's van Johannes & Louise Nipius die 13-04-2007 zijn getrouwd en waarvan ik 'hun' dag mocht vastleggen. 

Overige foto's:
In deze categorie staan foto's die niet thuis horen in de bovenstaande categorieŽn... Zo staat er ook een categorie 'Reis RoemeniŽ 2007' bij. Hier kunt u foto's bekijken van onze reis naar RoemeniŽ, waar ik voornamelijk heb geprobeerd de grote verschillen tussen rijk en arm vast te leggen. Ook zijn we bij projecten geweest die wij zelf ondersteunen en ook die Peinemann ondersteund in C‚mpina - zie website www.manadeschisa.org

Peinemann foto's
Sinds januari 2007 werk ik bij Peinemann, een kranen/heftrucks/hoogwerkers verhuur bedrijf. Ik werk daar vooral als bedrijfsfotograaf, en kom zo dus ook bij alle grote projecten.

Als u door mij een groepsfoto / portretfoto / huwelijksreportage wilt laten maken, kunt u altijd vrijblijvend contact met mij op nemen. Zie voor verdere informatie 'Contact'.

Ik waardeer het zeer als u via de mail of persoonlijk uw reactie geeft over mijn foto's. Ook kunt u mij via 'contact' mailen als u foto's wilt kopen van de site.

Vriendelijke groeten,

Martijn Dijkgraaf

Foto-Dijkgraaf voor al uw foto's | realisatie Martijn Dijkgraaf